Cartofi crocanti cu lamaie si cimbru

Gata in 55 de min. Calorii: 181 per portie Grasimi: 4 g; saturate: 0,5 g Cost: aprox. 4 lei

Ingrediente:

  • 1,2 kg cartofi cu coaja rosie
  • 1 lingura cimbru tocat
  • 1 lamaie, taiata sferturi
  • 2 linguri ulei vegetal
  • Sare grunjoasa

Mod de preparare:

1. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180°C. Curata cartofii de coaja si taie-i bucati de 2-2,5 cm. Asaza-i intr-o tava de copt impreuna cu lamaia si presara cimbrul.

2. Stropeste-i cu ulei de masline si presara sare din abundenta. Da la cuptor timp de 45 de minute pana cand se rumenesc, avand grija sa-i intorci din cand in cand. Serveste-i asezati intr-un bol preincalzit si presara inca putina sare, daca este cazul.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de cartofi