Cartofi rumeniti la cuptor

Cartofi rumeniti la cuptor

Cartofi rumeniti la cuptor
1. Mareste flacara cuptorului la 7/220°C. Fierbe cartofii in apa cu sare 10 minute si apoi scurge-i si agita strecuratoarea, pentru ca marginile bucatilor sa se zdrobeasca. Lasa-i pe foc 10 minute ca sa se usuce.

2. Pune uleiul in tava de copt si incinge-l pe foc. Pune cartofii in tava si amesteca pentru a se unge uniform. Presara sare grunjoasa, dafinul, condimentele si piper si da la cuptor 50 de minute, intorcand din cand in cand, pana cand se rumenesc. Serveste-i stropiti cu zeama de lamaie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Garnituri de cartofi