Cartofi rumeniti, cu salsa picanta

Cartofi, salsa, picant
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Curata de coaja si taie cuburi de 2-3 cm 900 g cartofi cu coaja rosie. Stropeste-i cu 2 linguri ulei si amesteca-i cu 1 lingurita mustar picant. Presara sare si piper si da la cuptor 40-45 de minute, intorcand din cand in cand, pana cand se rumenesc.

2. Intre timp, prepara salsa picanta: marunteste in tocatorul electric 4 fire de ceapa verde, taiata, 1 ardei gras verde si 100 g creson. Adauga 50 g cascaval, razuit, 3 linguri ulei de masline, zeama de la 1 lamaie, sare, piper, cateva picaturi de sos tabasco sau un praf de boia iute. Amesteca pentru a obtine o pasta cat mai omogena si adauga 1-2 linguri de apa, pentru un sos mai subtire. Serveste cartofii cu salsa turnata deasupra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Garnituri de cartofi