Piure de cartofi cu mustar

Ingrediente:

  • 750 g cartofi cu coaja alba, curatati si taiati bucati mici
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 1 lingura ulei de floarea-soarelui
  • 40 g unt
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

1. Intr-un vas larg, pune cartofii la fiert. Lasa sa fiarba timp de 15 minute si apoi scurge-i de apa. Pune-i din nou in vasul in care au fiert si “usuca-i” timp de 1-2 minute pe flacara. Trece-i prin sita de legume sau apoi zdrobes-te-i cu furculita.

2. Intre timp, soteaza ceapa timp de 10 minute, pana cand se inmoaie si devine sticloasa. Adauga in cartofii zdrobiti untul, mustarul, smantana incalzita, ??? lingurita sare si patrunjelul. Amesteca, adauga ceapa calita si 0 lingurita praf de chilli si serveste.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Garnituri de cartofi