Cartofi copti in coaja

Timp de gatit – 1 ora
300 de calorii

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • apa/ulei

Mod de preparare:

Intr-o tava de friptura, puneti 4 cartofi cu coaja rosie si 4 linguri de apa sau de ulei, dupa cum doriti sa fie coaja cartofilor (moale si uscata sau stralucitoare).

Dati la cuptorul preincalzit la semnul 6/200 grd.C, timp de 1 ora. Nu-i intepati, fiindca se deshidrateaza si nu vor mai fi pufosi. Cu ajutorul unei scobitori pe care o infigeti in mijlocul cartofului, incercati sa vedeti daca sunt patrunsi.

Crestati-i in forma de cruce si serviti-i cu unt.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Garnituri de cartofi