Cartofi copti cu sos de smantana

4 portii
Timp de preparare: 1 ora si 20 min.
280 calorii, 11 g grasimi per portie

Mod de preparare:

  1. Taiati in doua si intepati din loc in loc 2 cartofi mari. Impachetati-i in folie de aluminiu si coaceti-i timp de 1 ora si 15 minute, avand grija sa ii intoarceti pe ambele parti.
  2. Amestecati 200 ml smantana, sucul de la 1 lamaie si 4 linguri ceapa verde, tocata. Taiati cartofii pe jumatate si serviti-i cu sosul de smantana turnat deasupra.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Garnituri de cartofi