Cartofi copti cu sos de smantana

4 portii
Timp de preparare: 1 ora si 20 min.
280 calorii, 11 g grasimi per portie

Mod de preparare:

  1. Taiati in doua si intepati din loc in loc 2 cartofi mari. Impachetati-i in folie de aluminiu si coaceti-i timp de 1 ora si 15 minute, avand grija sa ii intoarceti pe ambele parti.
  2. Amestecati 200 ml smantana, sucul de la 1 lamaie si 4 linguri ceapa verde, tocata. Taiati cartofii pe jumatate si serviti-i cu sosul de smantana turnat deasupra.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Garnituri de cartofi