Carnaciori picanti

Carnaciori picanti

E gata in: 10 min.; Calorii: 216/portie; Grasimi: 13 g; saturate: 5 g; Cost: aprox. 16 lei

  • 12 carnaciori picanti din carne de porc, vita si oaie, proaspeti
  • 1 borcan (400 g) ardei capia copti, in ulei
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti

Mod de preparare:

Incinge gratarul si frige carnaciorii timp de 10 minute, intorcand de doua ori pe fiecare parte. Serveste-i cu sos de ardei capia copti, cu usturoi. Marunteste ardeii capia si amesteca-i cu usturoiul zdrobit. Adauga sare, piper, 1 lingura ulei si amesteca. Serveste intr-un bol mic.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive cu carne