Biorezonanța sau… medicina altfel de cum o știm

Numărul celor ce cred în puterea biorezonanţei, una din cele mai noi şi mai puţin înţelese dintre terapiile neconvenţionale, devine din ce în ce mai mare. Ca şi cel al vindecărilor reuşite cu ajutorul acesteia care sunt, nu de puţine ori, uimitoare şi neşteptate. De multe ori, acolo unde medicina clasică ridică din umeri, câţiva terapeuţi ce folosesc un aparat ciudat, cu care citesc' şi reglează' rezonanţa magnetică a organismului, au curajul de a înfrunta aceaste imense provocări: biodiagnosticul şi medicina rezonantă. Iată cele mai interesante date despre Biorezonanța sau… medicina altfel de cum o știm.

Biorezonanța sau… medicina altfel de cum o știm

Explicată pe înţelesul oricui, biorezonanţa este o metodă de diagnostic şi tratament care foloseşte un instrument sensibil la rezonanţa magnetică a câmpului energetic uman. Adică un instrument care te citeşte' ca pe o carte deschisă. Sistemul de citire' e la prima vedere simplu. Printr-un sistem de senzori vibraţia emisă, adică undele de energie sunt transmise unui aparat, care prelucrează totul cu ajutorul calculatorului şi a unui soft specializat. Se ţine seama de faptul că toate aceste unde radiante, ficare de o anumită frecvenţă şi amplitudine, conţin un flux uriaş de energie şi de informaţii privind organele şi sistemele de unde provin. Astfel, un asemenea aparat poate face interpretarea, emite un diagnostic sau propune cel mai adecvat tratament. Este capabil chiar să facă corecţii energetice de precizie, procedură numită Metaterapie, ori poate produce remedii homeopatice.

Vibratii cuantice

Începutul a fost făcut de dr. Fritz-Albert Pop, laureat al premiului Nobel, care a conceput acest sistem de măsurare a energiei biorezonante şi a reuşit să demonstreze că fiecare celulă a corpului procesează frecvenţe rezonante şi reemite unde electromagnetice care traversează spaţiul cu viteza luminii, iar comunicarea dintre celule se face pe mai multe frecvenţe. Deşi nu există deocamdată o teorie unică pentru a explica fenomenul, cel mai plauzibil argument oferit de fizica cuantică este acela că materia vibrează cu o frecvenţă unică rezultată din încărcarea electrică la nivel atomic. Astfel că, toate celulele şi ţesuturile, sănătoase ori afectate de o maladie, orice toxină, microb sau virus la fel ca şi medicamentele şi remediile, au o anumită oscilaţie biorezonantă, proprie, caracteristică şi irepetabilă, aşa ca un fel de amprentă electronică.

shutterstock_1152869093

Scanarea bio-feedback

Introdusă şi folosită pe scară largă în ţările occidentale ca şi în Statele Unite, scanarea prin bio-feedback oferă astăzi rezultate şi deschide posibilităţi uimitoare, fiind total neinvazivă şi nedureroasă. În cursul măsurătorii organul ţintă primeşte un foarte slab semnal electric care stimulează un răspuns. Dacă organul este sănătos, răspunsul primit este normal, însă în momentul în care se apar disfuncţionalităţi, atunci măsurătoarea arată o valoare modificată. Aparatul are capacitatea ca, prin scanarea şi compararea valorilor găsite cu valori codate în biosemnale, ale unor organe bolnave, să indice nu numai existenţa unei probleme dar şi să determine cauza care a produs-o. Poate fi vorba de o cauză de mediu, de un rezultat al unei infecţii (indiferent dacă aceasta este veche de mulţi ani) de o transmitere ereditară sau de anumiţi factori psihologici perturbatori. De asemenea, softurile de ultimă generaţie existente permit chiar şi aprecierea predispoziţiilor către o afecţiune şi sesizează apariţiile de semnal perturbat la nivel energetic, adică cu mult înainte de declanşarea bolii.

foto: Shutterstock

Citește și:

Alimentele care ard grăsimile și stimulează funcționarea metabolismului. Te ajută să slăbești rapid!

Un nou tratament pentru autism: terapia Mifne, o metodă unică în lume, descoperită de o doctoriță israeliană cu origini românești

Beneficiile ciocolatei. 8 motive să consumi regulat deliciosul desert

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate