Ardei iute umplut în stil mexican

Pe lângă faptul că sunt tare gustoase, preparatele mexicane chiar prind tot mai mult teren. Și, să nu uităm, pe vremuri reci ne ajută să ne încălzim. Cum faci ardeiul iute umplut:

ardei-iute-umplut

  • 12 bucați • Gata în 10 min • 101 calorii per porție • 7,5 g grasimi


INGREDIENTE

■ 100 g crema de brânza de vaci

■ 50 g cașcaval, razuit

■ Zeama de la ½ lamâie

■ 6 buc ardei iute, taiat în doua și curațat de semințe

■ 2 linguri faina

■ 1 ou, batut

■ 60 g pesmet

■ 2 linguri ulei

■ ½ lingurițe boia

MOD DE PREPARARE

1 Combina brânza de vaci, cașcavalul și zeama de lamâie. Umple ardeiul cu amestecul și niveleaza suprafața. Da prin faina, apoi prin ou și apoi prin pesmet combinat cu boia.

2 Încinge uleiul și prajește 1-2 min pe fiecare parte pâna când se rumenește. Servește fierbinte.

Dacă ești dornic să savurezi ceva bun, vezi această rețetă de ardei umpluti cu carne de pui. E demențială!

Iti recomandam si urmatoarele retete de dulceata de ardei iute

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive fara carne