Ardei iute umplut în stil mexican
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/10/ardei-iute-umplut.jpg)
Pe lângă faptul că sunt tare gustoase, preparatele mexicane chiar prind tot mai mult teren. Și, să nu uităm, pe vremuri reci ne ajută să ne încălzim. Cum faci ardeiul iute umplut:
- 12 bucați • Gata în 10 min • 101 calorii per porție • 7,5 g grasimi
INGREDIENTE
■ 100 g crema de brânza de vaci
■ 50 g cașcaval, razuit
■ Zeama de la ½ lamâie
■ 6 buc ardei iute, taiat în doua și curațat de semințe
■ 2 linguri faina
■ 1 ou, batut
■ 60 g pesmet
■ 2 linguri ulei
■ ½ lingurițe boia
MOD DE PREPARARE
1 Combina brânza de vaci, cașcavalul și zeama de lamâie. Umple ardeiul cu amestecul și niveleaza suprafața. Da prin faina, apoi prin ou și apoi prin pesmet combinat cu boia.
2 Încinge uleiul și prajește 1-2 min pe fiecare parte pâna când se rumenește. Servește fierbinte.
Dacă ești dornic să savurezi ceva bun, vezi această rețetă de ardei umpluti cu carne de pui. E demențială!
Iti recomandam si urmatoarele retete de dulceata de ardei iute