De ce nu se mai căsătoresc Bianca Drăgușanu și Victor Slav? Prezentatorul a făcut declarații neașteptate despre relația lui

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt împreună de mulți ani, iar acum formează o familie frumoasă și au fetiță. De-a lungul anilor, însă, relația lor a fost încununată de mai multe controverse. S-au căsătorit în anul 2013 și au organizat o nuntă ca în povești.

Din păcate, însă, cei doi au divorțat la notar, la doar câteva luni după ce au semnat actele, după ce Bianca Drăgușanu ar fi avut o escapadă cu fotbalistul Adrian Cristea. Timpul a trecut, au lăsat conflictele de-o parte, s-au împăcat și au încercat să ofere o nouă șansă relației lor. Cu toate acestea, se pare că nu se gândesc să meargă din nou în fața altarului, cu toate că au și un copil împreună.

De ce nu se mai căsătoresc Bianca Drăgușanu și Victor Slav?

În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Victor Slav a mărturisit de ce nu s-ar căsători din nou cu mama copilului său.

„Nu este important acest lucru pentru noi, nu ne leagă acest lucru. Poate actul acela ne-a dus într-un punct în care nu ne-am dorit niciunul dintre noi doi. Noi, în față lui Dumnezeu suntem uniți, soț și soție. Considerăm că acest lucru este foarte important,' a mărturisit Victor Slav, pentru viva.ro.

De asemenea, prezentatorul a spus și cum este pentru el să lucreze la același post de televiziune cu partenera sa de viață.

„Nu există orgolii între noi, dar avem glume, ne lăudăm fiecare cu audiențele înregistrate de emisiunile pe care le prezentăm. Nu poate fi vorba de o concurență între noi pentru că, în primul rând, nu vorbim de același gen de format și emisiunile nu sunt difuzate pe același tronson orar,' a adăugat Victor Slav.

Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de un an și jumătate.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Victor Slav, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce salariu are Victor Slav? Prezentatorul primește o sumă importantă de la Kanal D

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au certat, în direct! Ea s-a supărat şi l-a dat afară: „Hai, du-te de aici!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete