Ai avut doar relații de scurtă durată? Specialiștii îți spun care este cauza

relatii

relatii

Până acum ai avut doar relații de scurtă durată și te-ai întrebat mereu care este motivul?  Probabil că te-ai învinovățit în tot acest timp și ți-ai făcut cele mai pesimiste scenarii, însă lucrurile nu stau deloc așa. 

Specialiștii au făcut multiple cercetări în acest domeniu și au ajuns la concluzia că motivul pentru care relațiile sunt foarte scurte este atractivitatea peste medie a unuia dintre parteneri. Da, dacă nu ai avut o relație lungă până acum, acest lucru nu s-a întâmplat din cauza faptului că ești o persoană imposibilă, rea sau care nu știe să iubească, ba din contră, nu ai avut o relație lungă pentru că ești foarte frumoasă, potrivit independent.co.uk.  Aceste studii arată că persoanele care au un aspect fizic foarte plăcut au tendința de a pune capăt relațiilor mult mai repede. Acest lucru se întâmplă pentru că în raza lor de interes a apărut o altă persoană care merită atenția lor. În plus, dacă lucrurile nu sunt tocmai roz în relația de cuplu, persoanele atractive nu vor ezita să accepte flirturile cu o altă persoană și să renunțe la relațiile toxice în care nu se simt în largul lor.

Acest studiu nu face referire doar la femei, ci și bărbații sunt vizați. Practic, bărbații îngrijiți și care au un aspect care întoarce capetele femeilor au șanse mult mai mari să aibă mariaje de scurtă durată și relații pasagere.  Desigur, frumusețea este relativă și fiecare dintre noi o perecepe în mod diferit, însă persoanele cu trăsături distincte și cu o atitudine hotărâtă se vor face remarcate cu siguranță.

 

Foto:123rf.com

Citește si:

Regula 80/20 te ajută să ai o relație perfectă. Uite cum funcționează

Ce vor femeile într-o relație intimă profundă

5 tipuri de relații pe care trebuie să le experimentezi înainte de a te căsători

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex