3 trucuri care te ajută să ai o relație de durată

3 trucuri care te ajută să ai o relație de durată

La începutul unei relații, sentimentele sunt cât se poate de intense și pare că nimic nu va putea distruge legătura dintre cei doi parteneri. Cu toate acestea, testul timpului arată dacă relația este una de durată și dacă cei doi îndrăgostiți își pot clădi o familie. 

Odată cu trecerea timpului, pasiunea tinde să dispară și obișnuința se poate instala rapid în viața de cuplu. Astfel, cei doi parteneri trebuie să apeleze la o serie de trucuri prin care să țină aproape persoana iubită. O serie de cercetători de la Universitatea Charles Darwin au descoperit că există 3 trucuri care ajută orice cuplu să aibă o relație de durată.

3 trucuri care te ajută să ai o relație de durată

1. Poartă cât mai des haine în nuanțe de roșu

Nu degeaba roșul este culoarea pasiunii și duce pe oricine cu gândul la dragoste. Studiile au arătat că bărbații și femeile sunt atrași de partenerii de sex opus care se îmbracă în roșu. Dacă simți că relația de cuplu este în impas, încearcă să te îmbraci mai des în roșu. Vei reuși astfel să ieși în evidență și să îți surprinzi partenerul.

2. Alege un parfum care să te definească

Parfumul pe care îl alegem are o importanță foarte mare și trebuie să ni se potrivească perfect. Îi putem face pe cei din jur să se îndrăgostească de mirosul nostru și să își amintească de noi de fiecare dată când simt un anumit parfum. Cu toate acestea, dacă vrei ca relația ta să dureze și să îi stârnești mereu interesul partenerului, nu exagera.  Nu alege un parfum foarte puternic, ci optează pentru unul discret, care să îți ofere un aer misterios.

3.  Achiziționează un mobilier confortabil

Odată ce relația voastră a evoluat, mutatul împreună este un pas foarte important. Poate părea ciudat, însă pentru a avea o relație fericită și de durată trebuie să acorzi mai multă atenție atunci când alegi mobilierul din casă, potrivit dailymail.co.uk. Specialiștii sunt de părere că dormitul într-un pat confortabil sau alegerea unor fotolii cu un design inedit te ajută să ai o relație de durată și asta pentru că îți permit să te relaxezi și să treci mai ușor peste situațiile tensionate.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

6 semne ale adolescentului îndrăgostit

5 lucruri care se întâmplă în corpul tău imediat după o despărțire

Ce poți face pentru a nu pica în capcana aventurilor online? 4 sfaturi prețioase

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex