Ziua Mondială a Donatorului de Sânge se va sărbători pe 14 iunie! Vino și tu să faci un bine

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge se va sărbători pe 14 iunie! Vino și tu să faci un bine

Mâine, 14 iunie, este Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, iar cu această ocazie, bucureștenii pot dona sânge, în spațiul special amenajat de la Piața Universității, dar și la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului București.

Centrul se află pe strada dr. Constantin Caracaș, nr. 2, din București. Institutul Național de Hematologie Transfuzională „prof. Dr. C. T. Nicolau', în colaborare cu Centrul de Tranfuzie Sanguină al Municipiului București, marchează miercuri, 14 iunie, în Poiana Urbană (platforma cu statui) de la Piața Universității, în intervalul orar 08.00 – 15.00, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

Astfel, se va organiza o acțiune de donare de sânge organizată cu ajutorul Centrului Mobil de Donare, potrivit nl.scoalapacientilor.ro. Persoanele care vor dona sânge, dar și trecătorii, vor primi materiale informative de conștientizare a importanței donării de sânge.

Parteneri ai acestui eveniment sunt Crucea Roșie, ISU și Fundația Donatorilor Benevoli de Sânge. Donatorii sunt așteptați și la Centrul de Tranfuzie Sanguină al Municipiului București, în intervalul orar 07.00 – 14.00.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce este antraxul și care sunt cauzele care duc la apariția acestei boli?

De ce este important să te culci în fiecare seară la aceeași oră

Brânza, alimentul care ar putea vindeca deficiențele de auz

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate