Tort ganache

tort ganache

16 porții gata în 1 oră și 15 minute + timp de răcit, 869 calorii per porție, 56 g grăsimi, 81 g carbohidrați

Ingrediente necesare

400 g făină integrală

2 lingurițe bicarbonat

2 lingurițe praf de copt

200 g ciocolată amăruie, tocată

300 ml cafea tare

350 g unt nesărat, moale

400 g zahăr tos

4 ouă, bătute

Pentru ganache

600 ml frișcă lichidă

¼- ½ linguriță praf de chilli

600 g ciocolată amăruie, tocată

Pentru ornat

100 g foițe de ciocolată

Ornament strălucitor comestibil

2 linguri zmeură congelată deshidratată

Ai nevoie de

5×20 cm forme de blat sau poți face un singur blat gros și apoi îl poți tăia felii

Cum prepari tortul ganache

1 Încinge cuptorul la semnul 4/160 C. Într-un bol larg cerne făina, bicarbonatul și praful de copt cu un praf de sare și lasă deoparte. Combină ciocolata

cu cafeaua fierbinte și lasă să se topească, amestecă pentru omogenizare și lasă să se răcorească.

2 Combină untul cu zahărul până când amestecul devine cremos și deschis la culoare. Încorporează ouăle pe rând, făina și apoi ciocolata. Porționează

în forme și dă la cuptor 10-15 minute. Lasă să se răcorească în forme câteva minute și apoi așază pe grătar metalic.

3 Pentru ganache, încălzește frișca, praful de chilli și pune ciocolata. Lasă să se topească și amestecă omogen.

4 Așază blatul pe platoul de servit, unge cu cremă și procedează la fel cu toate foile de blat. Deasupra și pe margine trebuie să ai un strat de ganache.

Îmbracă marginea cu foițele de ciocolată și presară ornament strălucitor și zmeura deshidratată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dulciuri