Terapia cu ozon – noul secret al pastrarii tineretii

Terapia cu ozon – noul secret al pastrarii tineretii

Dr. Ligia RasnoveanuDoctorita Ligia Rasnoveanu este o doamna extrem de tonica, blonda, inalta si eleganta, pe care cu greu ai putea-o incadra intr-un tipar. La cei peste 51 de ani ai ei, zambeste ca un avocat de succes, are alura de sportiv de performanta, iar de explicat explica intocmai ca o profesoara si este de fapt, unul dintre foarte putinii specialisti romani care aplica tratamentele oxigenozonoterapeutice.

De fapt, cand intrebi in stanga si-n dreapta cine lucreaza cu ozon medical sau cum si unde poti sa ai acces la o astfel de specialitate vindecatoare, afli ca este in Busteni, pe o straduta linistita de munte, la cabinetul Ligiei Rasnoveanu. Aici, aplicatiile cu ozon au devenit o „marca“ si nu din pricina noutatii ideii in sine, ci a rezultatelor.

Este o specialitate extrem de putin cunoscuta in Romania, dar folosita de nume sonore din „lumea buna“ din Europa, de la artisti, fotomodele si sportivi celebri la mari oameni de afaceri. „Este o aplicare tehnica a unei proceduri medicale alternative, intr-un mediu controlat cu strictete, care are rezultate absolut deosebite“.

Esenta terapiei si tehnica sunt simple, dar in interiorul organismului, ne explica doctorita Rasnoveanu, se petrec schimburi complexe, un fel de „aerare“ celulara, o serie de combinatii unicat de transfer energetic intercelular activ. Doctorita a inceput terapia cu ozon pentru ca are incredere in rezultatele ei. Pentru ca a vazut ce poate sa faca si a vindecat extrem de multa lume atat aici, in Busteni, cat si in seriile lungi de tratamente pe care le efectueaza la Constanta.

 

Tratament alternativ
„In medicina moderna a ozonului, acest gaz izoleaza practic, intre atomii sai, toata gama de microorganisme anaerobe, cele ce nu pot trai in lipsa oxigenului, cum sunt o mare parte dintre bacterii, virusuri sau ciuperci. In acest fel, el actioneaza intr-unele din aplicatiile lui ca un fel de vaccin, caci o cantitate oarecare de sange amestecat cu ozon ucide virusurile si este urmata apoi de injectarea virusilor inactivati, care vor eradica boala din organism, potrivit teoriei clasice a imunizarii.

Ozonificarea sangvina, in afara de metoda cu aplicatii locale de ozon, se face prin autohemotransfuzie minora (AH minora), in conditii de sterilitate absoluta. Adica, o cantitate oarecare de sange este extrasa din circuitul sangvin, este incarcata cu un volum anume de ozon si este reintrodusa in organism. Aceasta forma de oxigen pur introdus in sange face imposibil ca microbii care se oxideaza rapid sa continue sa traiasca, in timp ce pentru celulele umane sanatoase ozonul nu prezinta nici cea mai mica amenintare daca este folosit in mod adecvat.

Toate infectiile secundare si deseori chiar si acelea initiale se vindeca sau isi pierd din intensitate, astfel ca, de multe ori, pacientul pleaca dupa o asemenea cura vindecat si de infectiile mai vechi, aparute inainte de a se trata pentru cea curenta. Atunci cand procedurile sunt aplicate corect, concentratiile sunt respectate, volumul si durata tratamentului sunt cele adecvate, ozonificarea medicala este un tratament alternativ extrem de eficient, neavand efecte secundare, asa cum au aratat studiile pe oameni si animale, publicate in ultimii ani“, explica doctor Rasnoveanu.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Tratamente naturiste