Tabule (TABOULEH)

Ingrediente:

  • 100 g bulgur
  • concentrat de legume
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 2 lingurite chimen
  • 1 lamaie
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare:

Intr-un bol larg, pune la inmuiat 100 g bulgur (grau zdrobit, cu o granulatie mai mare decat grisul), toarna deasupra concentrat de legume fierbinte si lasa deoparte timp de 30 de minute; apoi scurge excesul de lichid.

Adauga 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat, 2 catei de usturoi zdrobiti, 2 rosii „inima de bou”, curatate de seminte si tocate, 2 lingurite chimen, zeama de la 1 lamaie si 4 linguri ulei de masline. Presara sare si piper, amesteca si serveste.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Salate de legume