Salata toscana de fasole alba

  • 1⁄2 ciabatta de 300 g
  • 2 conserve de fasole alba
  • 6 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • frunze de busuioc
  • 2 linguri mustar cu boabe intregi
  • 2 lamai
  • 6 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Incinge grillul si rumeneste 1⁄2 ciabatta de 300 g. Combina 2 conserve de fasole alba de circa 400 g, scurse de lichid si clatite sub jet de apa rece. Adauga 6 rosii, curatate de seminte si taiate bucati, 1 ceapa rosie tocata, cateva frunze de busuioc rupte bucati. Adauga 2 linguri mustar cu boabe intregi, zeama de la 2 lamai, 6 linguri ulei de masline si ciabatta rupta bucati. Presara sare si piper si serveste.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume