Sucul natural pe care trebuie să îl consumi în 2019. Te ajută să dormi mai bine și îmbunătățește sănătatea inimii

sucul natural pe care trebuie să îl consumi în 2019

Pe lângă alimentația echilibrată, o mulțime de sucuri naturale se bucură de un succes fantastic și sunt recomandate celor care își doresc o viață sănătoasă și o siluetă de invidiat. Până acum sucul de țelină sau băuturile verzi se aflau în topul preferințelor, însă în 2019, un alt suc natural este recomandarea nutriționiștilor.

Băutura despre care toată lumea vorbește este considerată un tratament natural împotriva insomniei, dar este lăudată și pentru capacitatea de a îmbunătăți sănătatea inimii sau de a reduce durerile provocate de osteoartrită.

Sucul natural pe care trebuie să îl consumi în 2019

Sucul natural pe care trebuie să îl consumi în 2019 este cel de vișine. Are un număr mic de calorii, dar multiple proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Kaley Todd, un cunoscut nutriționist, a explicat care sunt cele trei beneficii pe care sucul de vișine le are asupra organismului și de ce ar trebui să fie băutura-vedetă a anului 2019.

1. Te ajută să dormi mai bine

Vișinele conțin melatonină, ceea ce înseamnă că sunt de mare ajutor persoanelor care nu se pot odihni. Sucul de vișine ar putea îmbunătăți calitatea somnului, fiind un tratament natural împotriva insomniei.

Un studiu a arătat că adulții care au băut 2 pahare de suc de vișine pe zi, timp de șapte zile, au dormit cu 40 de minute mai mult și au avut o creștere cu 6% a calității somnului, comparativ cu participanții la studiu care au băut alte băuturi.”, a spus Kaley Todd, potrivit dailymail.co.uk.

2. Îmbunătățește sănătatea inimii

Specialiștii spun că vișinele îmbunătățesc sănătatea inimii, prevenind astfel apariția afecțiunilor cardiovasculare. Mai exact, sucul de vișine ar putea duce la scăderea nivelului trigliceridelor din sânge, ar putea reduce colesterolul și ar putea elimina grăsimea viscerală.

3. Reduce durerile provocate de osteoartrită

Kaley Todd spune că există un studiu potrivit căruia, persoanele care au băut zilnic 2 sticle de 310 ml de suc de vișine, timp de 21 de zile, au prezentat o reducere semnificativă a markerilor serici apăruți în cazul inflamației. Astfel durerile s-au diminuat, iar pacienții au putut să țină boala sub control cu o mai mare ușurință.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Alternativa Oliviei Steer la vaccinul antigripal. Postarea vedetei a stârnit discuții aprinse

Umidificarea aerului din casă – iată ce beneficii nebănuite are

Acneea pe spate și piept – de ce apare și cum poate fi prevenită

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate