Spuma de ciocolata

Spuma, ciocolata

1. Topeste ciocolata amaruie si pe cea cu lapte, impreuna cu frisca, intr-un castron, la bain-marie. Lasa sa se raceasca putin, apoi incorporeaza in crema galbenusurile, batandu-le usor.

2. Intre timp, intr-un castron mare bate albusurile cu un mixer, apoi adauga treptat zaharul si bate bine pana se intareste si arata ca o spuma lucioasa. Pune o lingura de spuma de albusuri in crema de ciocolata si amesteca bine cu o lingura de metal, apoi incorporeaza restul de spuma de albusuri. Toarna amestecul cu o lingura intr-un vas termorezistent de 1,5 l si lasa la frigider o ora.

3. Intinde siropul de ciocolata in strat subtire, peste spuma. Orneaza cu frisca si mai tine la frigider. Inainte de servire, presara bucatile de baton Mars.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri