Sufleuri de ciocolată

sufleuri de ciocolata

4 porții gata în 40 minute, 501 calorii per porție, 18 g grăsimi, 73 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării sufleurilor cu ciocolată

– 125 g făină cu factor de creștere

– 30 g cacao

– 125 g zahăr tos

– 75 ml lapte

– 2 ouă

– 60 g unt nesărat, topit

– 1 linguriță esență de vanilie

– 75 g zahăr brun

Cum prepari sufleurile de ciocolată

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Unge cu unt 4×250 g boluri rezistente la cuptor.

2 Într-un bol cerne făina și jumătate din cacao. Adaugă zahărul, un praf de sare. În alt bol combină laptele, ouăle, untul și vanilia. În bolul cu făină fă o adâncitură în mijloc și adaugă compoziția obșinuită. Combină până când se omogenizează și apoi toarnă în boluri. Așază-le în tava de copt.

3 Combină zahărul brun cu cacaua rămasă și 250 ml apă fierbinte. Toarnă câte puțin în fiecare bol, pe dosul unei linguri. Dă la cuptor 20-25 minute, până când suprafața se întărește. Sosul va cădea la fundul bolului în timp ce se coace.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri