Sizzling din carne de vita cu sos Satay
„Sizzling” („sfaraind”) este un mod tipic chinezesc de a servi mancarea: foarte fierbinte, intr-un bol metalic, incins. Astfel, mancarea se pastreaza calda timp indelungat, fara a-si pierde aroma.
6 portii
Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
|
Mod de preparare:
Spalati carnea, uscati-o cu un servet de bumbac si taiati-o cubulete.
Apoi rumeniti-o in tigaia cu ulei de soia si amestecati continuu cu o lingura de lemn.
Intr-o alta tigaie, caliti la foc iute, in untul de arahide, ceapa taiata rondele, usturoiul tocat marunt si ardeii taiati cubulete.
De retinut ca legumele trebuie sa ramina aproape crude.
Amestecati continutul celor doua tigai, adaugati praful de curry si rasturnati in bolul metalic incins.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Preparate chinezesti