Miel in stil oriental

Lasata la marinat, carnea devine frageda si suculenta.
300 calorii, 18 g grasimi per portie
Timp de gatit: 15 min.

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 700 g carne macra de miel
  • 1 1/2 lingurite praf de ghimbir
  • 2 linguri ulei de susan
  • 2 bucati de ardei gras
  • 1 varza mica tocata
  • 4 linguri vin alb sec
  • 2 linguri seminte de susan prajite
  • 150 ml concentrat de pui

Mod de preparare:

1 Intr-un vas, incingeti uleiul de susan si caliti 1 ardei iute, taiat felii subtiri. Adaugati carnea macra de miel, taiata felii si praful de ghimbir; prajiti timp de 2-3 minute, amestecand, pana cand carnea se rumeneste. Scoateti carnea pe un platou, adaugati 2 linguri ulei de susan si prajiti bucatile de ardei gras, taiat felii. Cand este patruns, adaugati-l peste carnea de miel.

2 Adaugati in vas concentratul de pui si fierbeti la foc iute pana ce cantitatea se reduce la jumatate. Adaugati varza mica tocata si fierbeti-o timp de 2 minute. Adaugati in vas carnea, ardeiul si vinul alb sec, iar atunci cand preparatul este fierbinte adaugati 2 linguri seminte de susan prajite. Serviti preparatul cu garnitura de orez fiert in aburi.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate chinezesti