Miel in stil oriental
Lasata la marinat, carnea devine frageda si suculenta.
300 calorii, 18 g grasimi per portie
Timp de gatit: 15 min.
Timp de gatit: 15 min.
Ingrediente pentru 4 portii :
- 700 g carne macra de miel
- 1 1/2 lingurite praf de ghimbir
- 2 linguri ulei de susan
- 2 bucati de ardei gras
- 1 varza mica tocata
- 4 linguri vin alb sec
- 2 linguri seminte de susan prajite
- 150 ml concentrat de pui
Mod de preparare:
1 Intr-un vas, incingeti uleiul de susan si caliti 1 ardei iute, taiat felii subtiri. Adaugati carnea macra de miel, taiata felii si praful de ghimbir; prajiti timp de 2-3 minute, amestecand, pana cand carnea se rumeneste. Scoateti carnea pe un platou, adaugati 2 linguri ulei de susan si prajiti bucatile de ardei gras, taiat felii. Cand este patruns, adaugati-l peste carnea de miel.
2 Adaugati in vas concentratul de pui si fierbeti la foc iute pana ce cantitatea se reduce la jumatate. Adaugati varza mica tocata si fierbeti-o timp de 2 minute. Adaugati in vas carnea, ardeiul si vinul alb sec, iar atunci cand preparatul este fierbinte adaugati 2 linguri seminte de susan prajite. Serviti preparatul cu garnitura de orez fiert in aburi.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Preparate chinezesti