Cotlete de miel in stil chinezesc

Lasata la marinat, carnea devine frageda si suculenta.
510 calorii, 12 g grasimi per portie
Timp de gatit: 30 min., plus timp de marinat

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 8 cotlete de miel
  • 175 ml suc de portocala
  • 4 linguri sos de soia
  • praf de ghimbir
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 1 lingura otet de vin alb
  • 3 linguri vin rosu
  • 6 linguri miere

Mod de preparare:

1 Combinati praful de ghimbir, usturoiul zdrobit, sucul de portocala, sosul de soia, mierea, vinul rosu, otetul de vin alb si turnati-le peste cotletele de miel asezate intr-un vas din portelan. Acoperiti cu folie alimentara si dati la rece minim 30 de minute.
2 Incingeti 1 lingura ulei de masline si prajiti cotletele timp de 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Adaugati marinata ramasa in vas si tineti pe foc 8-10 minute, pana se patrund, intorcand o singura data. Scoateti cotletele pe un platou preincalzit si tineti-le la cald. Continuati sa fierbeti marinata timp de 5 minute, pana cand cantitatea se reduce la jumatate si se ingroasa.
3 Adaugati in vas 2 portocale, curatate de coaja si taiate bucati, si tineti pe foc timp de 1 minut. Adaugati cotletele si acoperiti-le cu sosul. Serviti cotletele cu spaghete si 1 lingura patrunjel tocat, presarat deasupra.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate chinezesti