SFAT de la amanta partenerului tău: Respectă aceste lucruri și nu vei mai fi vreodată înșelată!

Amanta partenerului tău îți este cel mai de temut dușman? Simți că se întâmplă ceva mai puțin ortodox în viața bărbatulu tău? Îți e teamă că jumătatea ta ar putea să calce strâmb? Ai impresia că pasiunea dintre voi nu mai este cum era odată și te gândești că EL ar fi dispus să o caute în altă parte?
Astăzi te invităm să înveți din cunoștințele celei de care îți este cel mai teamă: amantă.

SFAT de la amanta partenerului tău: Respectă aceste lucruri și nu vei mai fi vreodată înșelată!

1. Elimină rutina din dormitor. Fie că vorbim despre felul în care faceți sex, fie că ne referim la lenjeria pe care alegi să o porți sau despre parfumul cu care te dai. Important este ca de fiecare dată să fie altceva. Pentru ca pasiunea să existe, sexul nu trebuie să fie plictisitor.

2. Nu-i trasa sarcini la infinit, nu-l obliga să facă lucruri și, mai ales, nu folosi un ton milităresc. Nu uita, amanta nu ar face asta vreodată. Soția „căpușă' deschide drumul către amanta „gură de oxigen'.

3. Nu care cumva să te transformi în iubita gospodină. La început e interesant, însă până la urmă o să fugă rupând pământul. Păstrează-ți senzualitatea, asta este cel mai important. Fă-l să te viseze chiar și cu ochii deschiși.

4. Ascultă-l! Nu face ce zice el, nu la acest lucru ne referim, ci la faptul că partenerul tău are nevoie să aibă cui să-i spună care-i sunt off-urile. Fii atentă la ce are de spus, o să-ți mulțumească.

5. Spontaneitatea trebuie să fie punctul tău forte. Imprevizibilul ține orice persoană încălzită, așa că ai grijă ca felul tău de a acționa să nu devină previzibil. Atunci îl poți pierde clar.

Credit foto: Revista Avantaje

Iei anticoncepționale? Atenție pentru că îți pot provoca uneori complicații grave!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex