La ce se uită, de fapt, bărbații când te văd?? N-o să-ți vină crezi ce-i interesează

Avem impresia că doar cele care au un corp „beton' atrag privirile bărbaților. Fals! Legile atracției sunt mai complexe decât ne imaginăm și nu respectă doar reguli estetice. Fiecare femeie întruchipează fantezia erotică a unui bărbat, în funcție de ceea ce observă el la ea. Și cel mai adesea sunt amănunte. Află la ce se uită de fapt bărbații când te văd…

Când e vorba despre dorință, există un „ceva' care o declanșează. Uneori poate fi pur și simplu parfumul. Sau… Sau mai bine citește în continuare ca să descoperi ce găsește atrăgător un bărbat la o femeie.

Sâni – rămâne primul lucru la care bărbații recunosc că se uită. Dar spre deosebire de ceea ce crezi, nu se uită la mărimea lor. Nu doar sânii mari atrag. Preferințele sunt diferite, în funcție de caracteristicile bărbatului. Cei geloși sau care nu își doresc prea curând un copil preferă femeile cu sânii mici. În schimb, cei care caută afecțiune și tânjesc după protecție sunt atrași de femeile cu sâni generoși.

Ochi – ești sigură că genele lungi și ochii bine conturați pot seduce pe oricine? Diferit de ce crezi, bărbaților nu le place machiajul excesiv. Și nici genele false. Le plac ochii expresivi, fără toate aceste „artificii'.

Coapse – un alt detaliu esențial pentru ei… Dar hai să îți spunem ceva care o să te bucure. Sunt atrași de moliciunea lor și de cele mai multe ori nici nu observă celulita cu are tu te lupți folosind un arsenal de creme și geluri.

Stil – cum mergi, cum te îmbraci, cum miroși și cum zâmbești sunt lucruri care nu îi scapă când se uită la tine. Înainte de orice, atractivă este însăși feminitatea.

Mâini și picioare nu te gândi că forma, lungimea sau suplețea lor. Ci cât sunt de îngrijite… Cu tot ce înseamnă acest lucru.

Păr – moda în hairstyle a impus de nenumărate ori tunsorile scurte. Da, sunt comode și multora dintre noi ne stă cu adevărat bine. Dar, ce să faci, bărbatilor le place părul lung.

Siguranța – bărbaților le place să ofere siguranță, dar și mai mult le place ca femeia să fie independentă și sigură pe ea din punct de vedere economic și emoțional.

Foto: 123rf

Citeste și:

Semne că ești o femeie ALFA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii