Semne care îți arată că relația ta este pe terminate

Multe persoane ajung în pragul despărțirii fără ca măcar să conștientizeze când s-a întâmplat acest lucru și de ce. Astfel, chiar dacă nu ne dăm seama, există multiple semne care arată că relația de cuplu este pe terminate. 

Despărțirile sunt dureroase și foarte multe persoane găsesc cu dificultate puterea de a trece peste un astfel de moment. Mai mult, există oameni care deși conștientizează că în cuplu există probleme, preferă să ignore semnele care arată clar că despărțirea este unica soluție.

Semne care îți arată că relația ta este pe terminate

1.  Lipsește entuziasmul

La începutul unei relații, partenerii sunt entuziasmați de sentimentele pe care le trăiesc, iar fericirea se citește cu ușurință pe chipul lor. Cu timpul, entuziasmul dispare, partenerii ajung să nu mai facă lucruri împreună, fiecare ocupându-se doar de propriile pasiuni. Astfel, se instalează monotonia, iar acesta este un lucru care semnalează o eventuală despărțire.

2.  Certurile din cauza banilor

Banii reprezintă motivul principal de ceartă într-o relație. Atunci când apar problemele de ordin financiar, relația de cuplu este pusă la încercare, iar partenerii trebuie să gestioneze cu mare atenție acest aspect. În cazul în care discuțiile pe această temă sunt tot mai frecvente și mai intense, relația se poate apropia de final. Specialiștii în domeniu sunt de părere că certurile din cauza banilor sunt principalul motiv de divorț, potrivit dailymail.co.uk. Astfel, dacă partenerii se ceartă o dată pe săptămână din această cauză, riscul ca ei să divorțeze este foarte mare.

3.  Discuțiile în contradictoriu

Că cei doi parteneri au argumente diferite nu este un lucru rău, însă problemele apar atunci când aceștia nu pot ajunge la un consens. Faptul că în relație există tot mai multe discuții în contradictoriu arată că cei doi parteneri nu au interese comune, iar despărțirea este inevitabilă.

4.  Lipsa gesturilor tandre

Chiar dacă aveți o relație de ceva timp, gesturile tandre nu trebuie să lipsească, iar aspectul fizic este în continuare important. Atunci când partenerii ajung să nu se mai sărute, relația lor este mai mult un parteneriat și arată clar că despărțirea bate la ușă.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Nimeni nu se aștepta la asta! Roxana Ciuhulescu a divorțat după 10 ani de relație

Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: 'Sunt dovada cea mai bună că nu o hârtie ţine o relaţie'

Cum salvezi o relație intimă toxică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex