Intimitatea armonioasă în relații

Din primul moment în care am început să public în comunitatea AVANTAJE mi-am dorit să aflu ce anume ne doriți noi, femeile care citim acest articol (sau chiar și bărbații), să aflăm și să explorăm pe tema sexualitate. Ce anume ne dorim noi de la dezvoltarea noastră sexuală.

În cazul ideal, mi-am dorit să strâng o comunitate. O comunitate activă. Mi-am dorit ultimamente să ajungem să ne cunoaștem între noi, să învățăm una de la cealaltă, să discutăm deschis și relaxat pe tema sexualitate. În felul acesta să devină un subiect accesibil și unul în care să avem încrederea și relaxarea să ne exprimăm – chiar și la nivel de discuție.

Bineînțeles, obiectivul ultim rămâne acela să ne îmbunătățim viața intimă personală. Așadar, orice citim sau ajungem să discutăm în persoană, idealul este să ajungem să împlinim cât de mult se poate în viața noastră intimă reală.

O invitație pentru noi

Vă propun să ne cunoaștem!

Joi, 15 iunie, începând cu ora 18:30, organizez un eveniment în București pe tema adusă acum în discuție: „Intimitatea Armonioasă în Relații'. Intenția mea este să iau tot ce am publicat până acum în comunitate, practic tot ceea ce aduc în calitatea mea de sexological bodyworker, și să leg într-o discuție aplicată pe tema nevoilor noastre emoționale și fizice cât și posibilele obstacole din calea împlinirii lor.

Uneori, deși suntem complet deschise și dorim sincer să oferim partenerului nostru exact ceea ce are nevoie, ajungem să spunem sau să facem altceva decât ceea ce acesta își dorește, apreciază sau are nevoie.

Multe nepotriviri pot fi ocolite cu ușurință și naturalețe printr-un dialog sincer despre ce este intimitatea armonioasă în relație. Există o dinamică pe care o putem ajuta atunci când avem câteva informații de bază și când ne extindem paleta de cunoștințe și resurse.

Mi-am propus o discuție deschisă despre una dintre cele mai frumoase, dar și controversate părți din relația de cuplu: intimitatea. Timp de 3 ore vom explora și vom încerca să înțelegem mai bine propriile sentimente și porniri, pe cele ale partenerului, precum și provocările sau schimbările pe care le experimentăm în cuplu.

În cadrul discuției vom aduce informații folositoare despre ce este intimitatea, de câte feluri poate fi aceasta, despre cum îți poți proteja spațiul intim indiferent dacă ești într-o relație sau nu și cum să respecți spațiul intim al partenerului. De asemenea, vom mai discuta despre polaritatea și activarea impulsului erotic în corp de femeie și bărbat și, nu în ultimul rând, despre beneficiile interacțiunii conștiente și ale atingerii.

La final vom avea de ales între tehnica unuia din masajele intime (pe mulaje – țin să precizez) sau o discuție despre cele 5 tipologii erotice – părțile de lumină, de umbră, cum se hrănește fiecare tipologie și cum se extinde încăt să includă elemente din ale celorlalţi.

Dacă îți dorești să participi, să ne cunoaștem și să facem aceasta prima discuție din multe, atunci te aștept cu drag la evenimentul din 15 iunie. Detaliile lui sunt fie pe evenimentul special creat pe Facebook fie la adresa de e-mail: [email protected]

Dacă vrei să îți explorezi sexualitatea, te invit să urmărești articolele mele din comunitatea AVANTAJE. Și te aștept și pe blogul meu, www.lianabuzea.ro, unde postez periodic inclusiv evenimentele pe care le organizez.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex