Se simțea tot timpul rău, dar specialiștii au pus simptomele neplăcute pe seama răcelii sau artritei. Ce au descoperit medicii după 2 ani?

Ce au descoperit medicii după 2 ani

O tânără din Santo Domingo, Republica Dominicană, se simțea tot timpul rău, dar specialiștii au pus simptomele neplăcute pe seama răcelii sau artritei. Timp de doi ani, medicii au considerat că pierderea dramatică în greutate, anemia severă și tusea sunt fie din cauza gripei, fie din cauza artritei, însă în cele din urmă, tânăra a primit un diagnostic dur din partea medicilor.

Starea ei de sănătate se înrăutățea și deși era tratată pentru diferite boli, Karla Lora-Cabán nu reușea să își revină. Timp de doi ani, medicii i-au prescris siropuri, creme, tablete de fier, însă simptomele neplăcute nu dispăreau. O radiografie a dezvăluit că problemele de sănătate ale tinerei erau mult mai grave.

Ce au descoperit medicii după 2 ani?

După mai multe investigații, medicii au descoperit că tânăra avea o tumoare la plămânul drept și a fost diagnosticată cu limfom difuz cu celule b mari în stadiul patru.

“Au legat simptomele mele de alte lucruri și din acest motiv aceste tipuri de cancer sunt atât de greu de diagnosticat. Când am început să tușesc foarte rău, să am anemie și astm, nu am acordat prea multă atenție, crezând că este doar o gripă puternică. Mi s-a spus că durerea din piept este din cauza artritei și mi-a fost prescris sirop de tuse, pentru erupții am primit cortizon topic și fier pentru anemie. Niciun doctor nu îmi putea spune ce se întâmplă cu mine, așa că am continuat să mă simt tot mai rău.”, a spus Karla Lora-Cabán, potrivit dailymail.co.uk.

https://www.instagram.com/p/BtwKvEeBohI/

https://www.instagram.com/p/Btds-4RBCZJ/

Tânăra a început chimioterapia și ulterior medicii au intervenit chirurgical pentru a-i extirpa jumătate dintr-un plămân. Când cancerul a recidivat pentru a treia oară, medicii i-au spus tinerei de 24 de ani că doar îi pot prelungi viața, însă în mod miraculos, Karla Lora-Cabán și-a revenit spectaculos, iar acum merge la medic la fiecare două luni pentru controale de rutină.

https://www.instagram.com/p/BsInxxIhTbl/

https://www.instagram.com/p/Bpf6e8ZH9rE/

“Acum, sunt în mod miraculos vindecată pentru prima oară în patru ani, iar medicii nu știu cum s-a întâmplat asta. Fiind diagnosticată în stadiul 4 și având multe complicații, doctorii nu au crezut că voi trece de primul stadiu al chimioterapiei.”, a spus Karla Lora-Cabán.

Foto: instagram

Citește și:

Ce faci când afli că ai cancer? Află cum să-ți găsești puterea să lupți

Cum să previi cancerul de stomac. 17 reguli de la un celebru neurochirurg

Ajutor pentru femeile din România – S-a lansat primul navigator pentru pacientele cu cancer la sân

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din #NUcancerului