Salsa verde1

4-6 portii
Timp de preparare: 15 min.
180 calorii, 19 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 80 g patrunjel proaspat
  • 80 g busuioc proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 4 fileuri de ansoa
  • 1 lingura capere
  • 3 castraveciori mici, murati in otet
  • 150 ml ulei de masline
  • coaja rasa de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Intr-un tocator electric, maruntiti patrunjel proaspat, busuioc proaspat, usturoiul, 4 fileuri de ansoa, caperele si castraveciorii, murati in otet, pana cand obtineti o pasta omogena. Amestecati sucul si coaja rasa de la 1 lamaie si uleiul de masline. Potriviti de sare si piper. Serviti cu peste fript, miel rumenit. Pastrati in frigider cel mult o saptamana.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei