Salsa verde1
4-6 portii
Timp de preparare: 15 min.
180 calorii, 19 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 80 g patrunjel proaspat
- 80 g busuioc proaspat
- 2 catei de usturoi
- 4 fileuri de ansoa
- 1 lingura capere
- 3 castraveciori mici, murati in otet
- 150 ml ulei de masline
- coaja rasa de la 1 lamaie
Mod de preparare:
Intr-un tocator electric, maruntiti patrunjel proaspat, busuioc proaspat, usturoiul, 4 fileuri de ansoa, caperele si castraveciorii, murati in otet, pana cand obtineti o pasta omogena. Amestecati sucul si coaja rasa de la 1 lamaie si uleiul de masline. Potriviti de sare si piper. Serviti cu peste fript, miel rumenit. Pastrati in frigider cel mult o saptamana.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei