Salsa verde1

4-6 portii
Timp de preparare: 15 min.
180 calorii, 19 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 80 g patrunjel proaspat
  • 80 g busuioc proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 4 fileuri de ansoa
  • 1 lingura capere
  • 3 castraveciori mici, murati in otet
  • 150 ml ulei de masline
  • coaja rasa de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Intr-un tocator electric, maruntiti patrunjel proaspat, busuioc proaspat, usturoiul, 4 fileuri de ansoa, caperele si castraveciorii, murati in otet, pana cand obtineti o pasta omogena. Amestecati sucul si coaja rasa de la 1 lamaie si uleiul de masline. Potriviti de sare si piper. Serviti cu peste fript, miel rumenit. Pastrati in frigider cel mult o saptamana.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei