Învaţă să faci pesto!

peste-preRumeneşte nucile de pin dinainte şi ai grijă să nu se ardă, ci doar să-şi elibereze aromele!

Rezultă 250 ml

100 g busuioc

1 căţel de usturoi, zdrobit

40 g nuci de pin, rumenite uşor

30 g parmezan

100 ml ulei de măsline

Pune toate ingredientele şi mărunţeşte-le în tocatorul electric până obţii o pastă.

Adaugă ulei de măsline dacă doreşti să obţii un sos mai subţire.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei