Vinegretă de lămâie şi ulei de măsline
Este cea mai simplă vinegreta şi dacă lămâile sunt netratate, atunci poţi folosi şi coaja răzuită pentru un plus de aromă.
• Rezultă 150 ml
Zeama şi coaja rasă de la 2 lămâi
2 linguri miere
100 ml ulei de măsline
1 linguriţă piper negru zdrobit
1 Pune toate ingredientele într-un borcan cu capac, potriveşte gustul de
sare şi agită pentru a se combina.
Pont: Poţi păstra vinegreta la rece în borcan cu capac maxim 5 zile; agită înainte de folosire.
Se poate folosi pentru toate tipurile de salată, peşte fript sau cartofi fierţi şi uşor răciţi cât să absoarbă toate aromele şi să le ofere un gust delicios!
Vezi şi Învaţă să faci pesto!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei