Vinegreta cu smantana

Intr-un bol, amesteca sarea, zaharul, otetul, zeama de lamaie si piperul. Apoi, cu telul electric, in­­corporeaza uleiul turnat intr-un fir sub­­tire. Po­triveste gustul de sare si apoi incorporeaza ver­deata proaspata, tocata marunt.

Proportia justa. Ca regula generala, amesteca 1 parte otet la 3 parti ulei. Combina-le prin frecare cu telul de mana sau bate-le, agita-le intr-un borcan inchis cu capac etans.

Sugestie: Alege vinegreta cea mai potrivita pentru tipul de salata pe care urmeaza sa o consumi. Salata crocanta poate fi dreasa cu o vinegreta mai consistenta, cre­moasa, in timp ce salata preparata din frunze mai delicate are ne­­voie de o vinegreta usoara si uleioasa pentru a fi gustoasa.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei