O reţetă fabuloasă! Lămâie şi capere!
Prepară-l şi serveşte-l imediat ca să te bucuri deplin de arome! Acest preparat va oferi papilelor tale gustative o adevărată explozie de senzaţii!
De ce ingrediente ai nevoie:
80 ml ulei de măsline
Un praf de zahăr tos
1 lingură muştar de Dijon
2 lămâi, curăţate de coajă şi tăiate segmente
1 ceapă eşalotă, tocată mărunt
100 g capere, scurse de lichid şi clătite
1 Combină uleiul, zahărul şi muştarul.
2 Într-un bol mic pune lămâia şi sucurile scurse, eşalota şi caperele şi apoi adaugă uleiul.
Potriveşte gustul de sare şi piper şi serveşte.
Pont! Merge excelent cu peştele înăbuşit!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei