Salata Niçoise cu legume

Fierbe legumele doar atat cat sa se inmoaie, dar sa-si pastreze gustul si culoarea frumoasa. Vei obtine cea mai buna salata!

4 portii
Timp de gatit: 15 min.
464 calorii, 25 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 150 g fasole verde
  • 150 g sparanghel (sau alta leguma de sezon)
  • 150 g mazare
  • 150 g porumb (din conserva)
  • 150 g dovlecei, taiati
  • 200 g cartofi noi, fierti si taiati
  • 150 g masline
  • cateva frunze de busuioc
  • 200 g rosii mici (cherry), taiate in doua
  • 6 linguri vinegreta
  • 1 conserva de ton
  • 6 oua, fierte

Mod de preparare:

1 Fierbe legumele la aburi in ordinea urmatoare (ca sa se patrunda, nu sa se sfarame): fasolea verde, sparanghelul, mazarea si dovleceii. Scurge de apa si, cat sunt inca fierbinti, amesteca legumele cu cartofii, maslinele, busuiocul, rosiile si vinegreta.
2 Portioneaza amestecul in boluri, iar deasupra pune fasii de ton si sferturi de ou.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume