Salata de cartofi noi cu pesmet si parmezan

pasul 1. Intr-un vas cu apa rece si sare, pune cartofii la fiert. Lasa sa fiarba la foc mic, cu vasul acoperit, timp de aproximativ 10-15 minute, din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Apoi scurge cartofii de apa si lasa-i deoparte.

pasul 2. Pune busuiocul, usturoiul, parmezanul, uleiul si doua linguri de apa intr-un robot si amesteca bine. Amesteca sosul de busuioc cu cartofii fierti cand inca mai sunt calzi.

pasul 3. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200˚ C. Amesteca pesmetul cu parmezanul si pune-le intr-o tava de copt tapetata. Stropeste cu ulei de masline si da la cuptor timp de 5-10 minute, pana se rumenesc. Presara amestecul peste cartofi si serveste imediat.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume