Rugăciunea de dimineață către Sfântul Macarie cel Mare. Spune aceste cuvinte imediat cum te trezești și îți va merge bine toată ziua

Pe 19 ianuarie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Macarie cel Mare, acesta fiind cunoscut și sub numele de Macarie Egipteanul.

Cine a fost Sfântul Macarie cel Mare?

Sfântul Macarie cel Mare a fost întotdeauna atras de viața bisericească. Chiar dacă familia l-a silit să își întemeieze o familie, acesta a ales să rămână singur și să își dăruiască viața lui Dumnezeu, el fiind contemporan cu Sfântul Cuvios Antonie cel Mare, potrivit crestinortodox.ro. De-a lungul vieții sale, Sfântul Macarie cel Mare a săvârșit o mulțime de minuni și chiar a fost înzestrat de Hristos cu darul de a învia morții. Se spune că acesta ar fi înviat o persoană care murise de foarte mult timp și pentru că aceasta nu auzise de Hristos, Sfântul Macarie cel Mare a decis să îl transforme în ucenic al lui, asta după ce l-a botezat.

Rugăciunea de dimineață către Sfântul Macarie cel Mare

Rugăciunea către Sfântul Macarie cel Mare ar trebui rostită în fiecare dimineață. Se crede că toți cei care spun aceste cuvinte vor trece mai ușor peste încercările zilei ce tocmai a început și vor avea parte doar de reușite.

“Doamne, curățește-mă pe mine păcătosul, că niciodată n-am făcut bine înaintea Ta. Izbăvește-mă, deci de vicleanul și fă să fie întru mine voia Ta, că fără de osândă să deschid gura mea cea nevrednică și să laud preasfânt numele Tău, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, acum și pururea și in vecii vecilor. 
Amin.”

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Previziunile surprinzătoare făcute de Baba Vanga! Ce trebuie să faci atunci când s-a spart o oglindă? Povestea celor 7 ani de ghinion nu este reală

Povestea impresionantă a preotului care se împrumută la bancă pentru a-i ajuta pe săraci

Acesta este numele din buletin al Patriarhului Daniel. Foarte puține persoane cunosc aceste detalii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate