Previziunile surprinzătoare făcute de Baba Vanga! Ce trebuie să faci atunci când s-a spart o oglindă? Povestea celor 7 ani de ghinion nu este reală

Baba Vanga este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din toate timpurile. Ea a explicat ce trecubuie să facem atunci când se sparte o oglindă. Majoritatea oamenilor cred în faptul că o oglindă spartă aduce cel puțin șapte ani de ghinion.

Se pare totuși că lucrurile stau cu totul altfel. Prezicătoarea Baba Vanga a spus că oglinzile sparte ne-ar putea aduce foarte mult noroc, dacă acestea vor fi îngropate în pământ. De pildă, dacă spargi o oglindă, există posibilitatea să fii nevoit să scoţi bani din buzunar chiar atunci când nu te aștepți, potrivit spynews.ro. Prin urmare, dacă ai spart o oglindă, cel mai bine ar să o îngropi în pământ, în cel mai apropiat șanț al casei.

Ce trebuie să faci atunci când s-a spart o oglindă

Mai mult decât, dacă spargi o farfurie, nu strânge cioburile, pentru că se spune că vei avea ghinion în viaţă şi pierderi. De asemenea, prezicătoarea Baba Vanga a mai explicat că este bine să pui sare pe pervazurile casei, pentru că te vei îmbogăţi. Dacă se întâmplă să fie împrăștiată de vânt, atunci trebuie să o strângi cu mătura.

Datorită abilităţilor sale de a prezice cu exactitate ce va urma, Baba Vanga a fost consilier al liderilor partidului comunist din Bulgaria. Casa clarvăzătoarei era supravegheată de Serviciul Secret al Bulgariei, iar previziunile sale au fost considerate secrete care trebuie să fie protejate. Baba Vanga a murit la vârsta de 85 de ani, în anul 1996. În unele ţări din Europa şi Rusia, Baba Vanga este venerată ca sfântă.

Foto: shutterstock.com, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Adevăruri neștiute despre viața clarvăzătoarei Baba Vanga: „50 de ani din viaţă i-au fost furaţi de cei care îi exploatau puterile'

Ultima profeție dată de Baba Vanga este de-a dreptul tulburătoare: „Viața va fi imposibilă aici'

Baba Vanga, o nouă profeție terifiantă: „În 2017, începe marele război. Vor muri mulți oameni!'

O profeție cutremurătoare ne va zgudui din temelii: Antichristul e aproape!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Spiritualitate