Reţetă de post: Tagliatelle spelta cu sparanghel și legume
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2013/12/tagliatelle-spelta-cu-sparanghel-si-legume1.jpg)
Această reţetă gustoasă este perfectă pentru perioada de post !
Ingrediente (pentru o porție): 200 g tagliatelle integrale (fara ou), legume asortate (2 roșii, ardei gras, morcovi), 5-6 tije de sparanghel, ulei de măsline, usturoi, sare, piper.
Mod de preparare: Tagliatelle-le se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj, după care se lasă la scurs. Între timp, sparanghelul se opărește, apoi se spala cu apă rece.
Legumele se trag la tigaie, în puțin ulei de măsline. Se adaugă şi sparanghelul, după ce îl tamponați cu un servețel de hârtie pentru a absorbi apa.
Condimentați după gust cu sare, piper și usturoi. Tagliatellele bine scurse, se adaugă în tigaie si se trag și ele putin alături de legume și sparanghel.
Această rețetă este ideală pentru persoanele care doresc să postească, dar în același timp își doresc și un preparat sănătos, gustos și sățios.
Postul este o perioadă de reculegere din punct de vedere spiritual, dar și benefic pentru organism, pe care il purifică și îl detoxifică.
Această reţetă a fost oferită de Restaurantul Barca.
Vezi şi 3 reţete delicioase cu dovleac