Ultima profeție dată de Baba Vanga este de-a dreptul tulburătoare: „Viața va fi imposibilă aici”

Clarvăzătoarea Baba Vanga este cunoscută în toată lumea pentru profețiile sale care au uluit de-a lungul timpului tot globul. Multe dintre ele chiar s-au adeverit, cum ar fi atentatele de la 11 septembrie din SUA, încălzirea globală sau tragedia submarinului Kursk, s-au adeverit. Și prognosticul pentru anul trecut a fost sumbru, bătrână a prezis, printre altele, începutul sfârşitului Uniunii Europene sub formă pe care cunoaştem.

De asemenea, se pare că nici viitorul întregii omeniri nu sună prea bine. După spusele Babei Vanga, se pare că civilizaţiile extraterestre vor învaţa oamenii să trăiască sub apă, după ce viaţa pe suprafaţă Pământului va deveni absolut imposibilă. Aceasta este una dintre cele mai stranii profeţii ale bătrânei, care şi-a pierdut vederea încă la vârstă de 12 ani.

Baba Vanga a citit viitorul omenirii până în anul 3797

Cu puțin timp înainte să moară, clarvăzătoarea a povestit că până în anul 2030 oamenii vor reuşi să între în contact cu alte civilizaţii dezvoltate. În plus, până în anul 3797 Terra va deveni o planetă ostilă vieţii. Doar cei aleşi vor avea dreptul de a părăsi Sistemul solar pentru a-şi continuă existența pe o altă planetă.

Se pare că ne așteaptă vremuri sumbre pentru că Baba Vanga a anunțat că până în 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată. În anul 3005 un război ar putea pe planetă Marte, colonizată de oameni, conform incomemagazine.ro. Mai mult, în anul 3010 o cometa va lovi Luna, iar astfel se va genera un uriaş nor de praf cosmic. Astfel, Pământul se va cufundă în întuneric. Din acest motiv, se pare că viața pe Terra din următorii 90 de ani se va restrânge considerabil.

Alte profeții tulburătoare date de Baba Vanga:

  • 2043: Europa va fi transformată într-un halifat islamic, iar Capitala aceasteia va fi la Roma. Economia întregii lumi va fi controlată de musulmani.
  • 2066: Statele Unite ale Americii vor utiliza o armă climatică, pentru a încerca să readucă Europa la creştinism.
  • 2100: Un Soare artificial va lumina partea întunecată a Pământului.
  • 2130: Omenirea va învaţă să trăiască sub apă.
  • 2170: Seceta globală.
  • 2201: Pe Pământ, temperaturile vor scădea dramatic pe fondul reducerii activității solare.
  • 2262: Treptat, planetele îşi vor modifica orbitele.
  • 3010: Este posibil să dispară complet viața de pe Terra, însă omenirea va atinge un nivel de dezvoltare care îi va permite să „se mute' într-un alt sistem planetar.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Baba Vanga, o nouă profeție terifiantă: „În 2017, începe marele război. Vor muri mulți oameni!'

Imagine uluitoare! Icoana Maicii Domnului a apărut pe zidul unei biserici, ca prin minune

Dacă mergi la biserică trebuie să respecți niște reguli! Ce nu ai voie să faci în Casa Domnului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate