O profeție cutremurătoare ne va zgudui din temelii: Antichristul e aproape!

Profeție despre Antichrist

O profeție pe care Sfântul Nil Athonitul a făcut-o în veacul al șaptesprezecelea este pentru noi acum o oglindă a societății în care trăim. Ieromonahul Nil Athonitul s-a retras la Muntele Athos unde a trăit până la sfârșitul zilelor. După moartea sa, din sfintele lui moaşte a izvorât şuvoi de mir care se vărsa în mare. Această minune nemaivăzută a adus la acel loc oameni grav bolnavi de pretutindeni.

Profeție cutremurătoare: Antichristul e aproape!

Nu mai este un secret pentru nimeni și nici nu trebuie să fii foarte sceptic să nu remarci ce se întâmplă acum în lume. Imaginile care vin din toate colțurile planetei ar trebuie să ne pună pe gânduri.

Ce spune în profeția cutremurătoare Sfântul Nil Athonitul?

„Începând cu anul 1900, până la mijlocul veacului douăzeci, oamenii şi lumea întreagă vor ajunge să fie de nerecunoscut. Când se va apropia timpul venirii lui Antichrist, minţile oamenilor se vor întuneca, din pricina patimilor trupeşti. Răutatea şi înşelăciunea vor creşte tot mai mult.

Lumea se va schimba şi oamenii se vor schimba. Bărbaţii nu se vor mai deosebi de femei, din pricina neruşinării îmbrăcăminţii şi a felului cum îşi vor purta părul. Oamenii se vor sălbătici, ajungând ca fiarele, din pricina ispitelor şi înşelăciunilor Antichristului.

Minciuna şi lăcomia se vor împrăștia peste tot. Vai celor ce vor aduna bogăţii peste bogăţii! Desfrânarea, adulterul, sodomia, hoţia şi uciderile vor domni în acele timpuri. Din pricina înmulţirii fărădelegii, oamenii vor fi lipsiţi de orice mustrare de conştiinţă şi de harul Duhului Sfânt, pe care l-au primit la Botez.

Oamenii ce vor trăi având de toate, vor fi nişte nenorociţi, căci nu vor cunoaşte că toate acestea sunt înşelăciuni ale Antichristului. Iar Antichristul îi va face să creadă, prin născocirile sale, că Dumnezeu cel în Treime nu există.

Atunci preabunul Dumnezeu, văzând ticăloşirea lumii, va scurta acele zile pentru cei aleşi, căci Antihristul va încerca să ducă în rătăcire şi pe cei aleşi. Apoi se va arăta deodată sabia cea cu două tăişuri şi va tăia pe înşelător şi pe cei care i-au urmat lui', potrivit doxologia.ro

Foto: Shutterstock

Citește și:

Cât timp se poate păstra corpul după îmbălsămare? Răspunsul specialiștilor te va uimi

Ultima profeție dată de Baba Vanga este de-a dreptul tulburătoare: „Viața va fi imposibilă aici'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse