PREVIZIUNI pentru 2023 spuse de Baba Vanga

Clarvăzătoarea Baba Vanga și-a pierdut vederea când avea 12 ani. Cu ochii închiși aceasta a susținut că poate vedea în viitor – mulți speculând că a prezis moartea Prințesei Diana, evenimentele de la 11 septembrie și invazia Ucrainei de către Rusia. Iată ce previziuni pentru 2023 spuse de Baba Vanga îi îngrijorează pe oameni.

Bătrâna, cunoscută sub numele de „Nostradamus al Balcanilor', a murit în urmă cu 25 de ani – dar se crede că avea un talent ciudat de a prezice evenimente mondiale majore. Deși a murit la mijlocul anilor 90 ar fi prezis că tiranul Vladimir Putin va deveni „stăpânul lumii'.

Într-un interviu din 1979 pe care i l-a acordat scriitorului Valentin Sidorov, Baba Vanga a sugerat că ea crede că Rusia va domina lumea. În timpul interviului, Vanga a spus: „Toți se vor topi, cum se topește gheața, doar unul rămâne neatins – gloria lui Vladimir, gloria Rusiei.”

În 2022, două dintre predicțiile ei s-au adeverit aparent, deoarece ea prevăzuse tragedii legate de apă sub formă de inundații și secete. Multe țări, inclusiv Anglia, au suferit secete în timpul verii, în timp ce Australia și Asia au suferit inundații masive. În ciuda unui 2022 plin de provocări pentru mulți, următoarea prognoză a lui Baba Vanga este plină de nenorocire și întuneric.

Baba Vanga a făcut, de asemenea, o profeție înfiorătoare despre utilizarea armelor nucleare și al celui de-al treilea război mondial.

Baba Vanga a avut o viziune prezicând că un atac biologic va fi lansat de către o țară dezvoltată. Această predicție pare să aibă legătură cu actualul război Rusia-Ucraina, deoarece președintele rus Vladimir Putin a amenințat anterior Ucraina cu un atac nuclear. Dacă această predicție se adeverește, aceasta ar putea duce la distrugeri în masă și ar putea avea consecințe dezastruoase pentru cei din Ucraina. Convenția Națiunilor Unite privind armele biologice a interzis astfel de experimente.

PREVIZIUNI pentru 2023 spuse de Baba Vanga

Celebra prezicătoare a prezis că un tsunami solar ar putea avea loc în 2023, unde scutul magnetic al Pământului va fi distrus fatal. Baba Vanga a spus că furtunile solare ar provoca întreruperi de curent și defecțiuni de comunicare. Furtunile solare vor trimite sarcini electrice la fel de puternice precum bombele nucleare de la Soare direct pe Pământ, determinându-ne să ne întoarcem în Evul Întunecat.

Ea a adăugat într-o altă predicție că orbita Pământului s-ar putea „schimba'. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, clima de pe Pământ s-ar schimba masiv.

O explozie nucleară: o centrală electrică ar putea avea o explozie uriașă care ar putea duce la formarea norilor toxici peste Asia. Baba Vanga a prezis că multe țări ar putea fi afectate de explozie din cauza răspândirii unor boli grave, pe măsură ce norii toxici umplu aerul. Deși aceasta este o preocupare majoră, liderii naționali se concentrează asupra unui potențial dezastru nuclear în Ucraina, deoarece Rusia continuă să controleze Centrala Nucleară Zaporizhzhya (ZNPP).

Clarvăzătarea a crescut la o fermă din Macedonia și a fost orbită după ce a fost târâtă într-o tornadă în copilărie. Credincioșii spun că ciclonul ciudat este responsabil pentru a doua ei vedere. De-a lungul vieții, se spune că ea a prezis pandemia de Covid-19, atacul din 11 septembrie din 2001, moartea Prințesei Diana și dezastrul de la Cernobîl.

Ea a devenit cunoscută pentru prima dată după ce se pare că a prezis cu exactitate scufundarea submarinului Kursk în 2000. A susținut că, în august 1999, „Kursk va fi acoperit cu apă și întreaga lume va plânge'. Submarinul nuclear rus s-a scufundat la 12 luni după data pe care Vanga ar fi prezis-o, ucigându-i pe toți cei aflați la bord.

Și în 1989, se pare că ea a spus: „Horor, horror! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș și sânge nevinovat va țâșni.' Unii spun că acest lucru este legat de atacurile asupra World Trade Center din New York.

Experții care au cercetat profețiile ei spun că 68% sunt corecte – în timp ce adepții ei spun că 85% sunt corecte.

Printre previziunile ei incorecte se numără că cel de-al 45-lea președinte al SUA s-ar confrunta cu o criză care „ar dărâma țara'. Donald Trump s-a confruntat cu siguranță cu niște provocări uriașe în timpul mandatului, dar America este încă în picioare.

Citeste și:

Câtă suferință există pe lumea aceasta: iată o fotografie greu de privit…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate