Povești de dragoste pe Internet: ”Relația noastră de cuplu a început pe Instagram, a continuat în viața reală și la doar un an ne căsătorim”

Fulvia si MarcelSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 3)

Fulvia Meiroșu și Marcel de Roode s-au văzut pe Instagram, au vorbit pe Whatsapp câte în lună și în stele, ore în șir, despre toate, s-au văzut live la București după doar o lună, apoi au decis că nu pot unul fără celălalt. Marcel s-a mutat din Olanda în România, acum muncesc împreună, iar în iunie fac nunta.  O poveste care demonstrează că o poveste de dragoste începută în mediul virtual poate fi una de succes în viața reală.

Pentru că pe Fulvia Meiroșu o cunosc de multă vreme ca jurnalist freelancer, dar și părinte care își crește singură copilul, am rugat-o să îmi povestească despre relația ei cu Marcel. 'Marele avantaj al unui cuplu în care fiecare vorbește altă limbă este că nu te poți certa. Marcel nu vorbește română, iar eu nu vorbesc olandeză. Acasă vorbim numai în engleză. În fond și la urma urmei, dacă vrei să faci o declarație de dragoste, gesturile sunt suficiente. Dacă celălalt se află în fața ta. Dacă se află la mii de kilometri depărtare, îi mulțumești lui Dumnezeu în fiecare zi că există tehnologia și te rogi pentru cei care au inventat telefonul mobil, Whatsapp, Skype, emailurile și mai ales Instagram-ul.

Noi ne-am cunoscut pe Instagram: într-o zi din 2016, eu am ajuns în Instagramul lui Marcel, care pe vremea aceea lucra în Amsterdam, pentru TMG, una din cele mai mari grupuri de presă din Olanda. Mie îmi era dor de presă…. dar încă nu îmi era dor de Marcel, cu care am început să vorbesc pe chat-ul de pe Instagram – da, există așa ceva! Iar apoi am început să vorbim pe Whatsapp și la telefon – tot pe Whatsapp,  altfel am fi falimentat amândoi. Am vorbit mult despre presă și despre meseriile legate de presă, iar apoi, cu multe emoticoane, despre noi, despre copiii noștri și despre fostele noastre căsnicii. Și despre viitorul nostru împreună, neștiind însă un mic detaliu pragmatic: în ce țară înflorește viitorul nostru ? Deocamdată în România, țară de care Marcel s-a îndrăgostit la prima vedere (mai 2016), ca de altfel și de mine, în momentul în care m-a văzut bosumflată în aeroport, pentru că el ieșise ultimul din avion. Nu există un loc mai romantic decât aeroportul, sunt absolut sigură. Am fost amândoi de acord că fiecare din noi arăta în realitate mai bine decât în poze. Sau poate era doar din cauză că eram super fericiți: în sfârșit ne vedeam live.
5 zile de viață trăită împreună live, face-to-face, ce poate fi mai frumos ?! Secretul fericirii e să apreciezi maxim ce ai, dar mai ales să știi ce vrei de la celălalt. Să conștientizezi că nu există om perfect, nu există relație perfectă, și, foarte important, nu există nicio țară perfectă. Să stăpânești arta de a-i spune celuilalt că ceva te deranjează, fără să-l jignești. Și să-ți dai seama ce noroc fantastic  ai că l-ai cunoscut pe celălalt. Toate astea evident mai mult la distanță decât live, în altă limbă, la ore la care lumea de obicei doarme.

Până când într-o zi, când la un eveniment, am cunoscut o companie olandeză care avea un proiect în România, iar în scurt timp am început să lucrăm cu ei. Iar în decembrie 2016, Marcel s-a mutat aici, în ciuda opiniei generale care există în Olanda despre România. O opinie negativă, desigur, formată ca urmare a faptului că promovarea României în Olanda este egală cu zero. Diferențele dintre România și Olanda sunt multe, dar cele mai importante sunt cele legate de mentalitate. Comoditatea' e un cuvânt necunoscut în Olanda, la fel ca și cuvântul complicat'. Libertatea de alegere e sfântă, iar când doi oameni se iubesc, nu contează distanța, naționalitatea, vârsta (iar uneori nici măcar sexul).

Suntem parteneri  acasă dar și în firma pe care o avem împreună, iar dacă punem la socoteală faptul că lucrăm de acasă, nu mai există o graniță clară între working time și family time. Pentru noi e doar un timp pe care îl petrecem împreună și de care ne bucurăm maxim. În iunie ne căsătorim, ca doi oameni de modă veche ce suntem. Eu sunt soția numărul trei, el e soțul numărul doi – dacă ne uităm la cifre. Dar noi ne uităm doar unul la celălalt și ne gândim în fiecare zi cât de norocoși suntem că, din miliardele de persoane de pe planeta noastră, noi doi am reușit să ne intersectăm destinele.'

Deschide galeria foto pentru a vedea fotografii cu Fulvia Meiroșu și Marcel de Roode.

A consemnat Daniela Palade Teodorescu

Citește și:

Luna MAI este nefastă pentru nunți?

Cum salvezi o relație intimă toxică

Cum reiei intimitatea sexuală după naștere

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex