Placinta de rosii

Placinta de rosii

Decojiti rosiile, taiati-le pe jumatate si scoateti-le semintele.
Asezati rosiile taiate in cuburi intr-un castron si adaugati pesmetul, branza Cheddar proaspata, nucile, 3 oua batute, patrunjelul tocat, busuiocul, sarea, piperul negru si uleiul de masline. Amestecati-le cu mixerul pana cand se ingroasa foarte mult. Pentru a ingrosa si mai mult amestecul, puteti adauga mai mult pesmet.
Turnati compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei.
Bateti cel de-al patrulea ou si turnati-l peste amestec.
Acoperiti forma cu folie. Coaceti timp de 25 de minute in cuptorul preincalzit la 180°C.
Scoateti forma din cuptor, presarati branza Cheddar proaspata si ardeiul iute uscat, apoi asezati-o inapoi in cuptor, pana cand branza se topeste.
Scoateti placinta din cuptor si din forma si asezati-o pe un platou.
Serviti-o cu busuioc pe deasupra.

Sfat practic:
Pentru a decoji usor rosiile, tineti-le in apa fierbinte timp de 5-10 minute.

Reteta oferita de Beko si www.gatesti-ingenios.ro

.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive fara carne