Plăcintă de pui

Consistentă, fără să fie plină de calorii

placinta de pui

4 porții gata în 35 minute

Ingrediente necesare pentru plăcinta de pui

– 200 ml lapte rece degresat

– 200 ml supă de pui

– 25 g făină

– 50 g unt

– 100 ml vin alb

– 2 linguri muștar de Dijon

– O legătură de tarhon proaspăt, tocat

– 500 g carne de pui fiartă, ruptă bucăți mici

– 400 g porumb dulce, scurs de lichid

– 200 g mazăre congelată

– 4 foi de plăcintă

– 2 linguri ulei

Cum se prepară plăcinta de pui

Într-un vas, pune supa și adaugă făina și untul; adu la punctul de fierbere, amestecând cu telul. Lasă să fiarbă 5 minute până când sosul se îngroașă. Micșorează flacăra și adaugă vinul și muștarul și continuă să fierbi 5 minute.

Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Adaugă în sos tarhonul, carnea de pui, porumbul și mazărea. Porționează în vase individuale rezistente la cuptor.

Întinde fiecare foaie de plăcintă și unge-o cu ulei; mototoloște-o și așaz-o deasupra fiecărui vas. Așază vasele pe tava de copt și dă la cuptor 25-30 minute pâna când se rumenesc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate pe baza de aluaturi si placinte