4 portii
395 calorii, 21 g grasimi per portie
Timp de preparare: 35 min
Timp de gatit: 1 ora
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 4 bucati piept de pui, taiate cuburi
- 1 ardei gras rosu, taiat cuburi
- 100 ml vin alb sec
- 2 fire de tarhon
- 200 ml smantana
- 1 ou, batut
- 2 linguri de cimbru, tocat
- 100 g aluat de foitaj, intins intr-o foaie subtire
Mod de preparare:
2 Adauga vinul si presara frunzele de tarhon. Lasa vasul sa fiarba la foc mic, inabusit, cateva minute. Ia vasul de pe foc, lasa sa se raceasca timp de 5 minute si apoi adauga smantana. Presara sare si piper negru, proaspat macinat.
3 Transfera compozitia intr-un vas termorezistent. Unge marginile cu ou batut si acopera umplutura cu aluatul. Unge-l cu ou si inteapa-l din loc in loc cu un cutit. Da la cuptor timp de 20 de minute, pana cand foitajul creste si se rumeneste.
Pofta buna!