Pesto cu rosii deshidratate si nuci
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/mu-plugins/rro-admin/assets/img/no-picture.jpg)
4-6 portii
Timp de preparare: 15 min.
260 calorii, 26 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 1 catei de usturoi
- 40 g busuioc proaspat
- 25 g nuci
- 100 g rosii deshidratate
- 1 lingura nuci de pin
- 2 linguri ulei de masline
- 40 g parmezan ras
- 1 lingurita suc de lamaie
RECOMANDAREA NOASTRĂ:
Vecinii lui Nicușor Dan l-au dat de gol. Ce au observat la președintele României Mod de preparare:
Intr-un tocator electric, maruntiti usturoiul, busuiocul proaspat, nucile, rosiile deshidratate, nucile de pin rumenite si adaugati 2 linguri ulei de masline. Adaugati parmezan ras, 4 linguri ulei de masline, 1 lingurita suc de lamaie. Potriviti de sare si piper negru, proaspat macinat. Serviti cu paste. Pastrati in frigider cel mult o saptamana.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei