Pesto cu rosii deshidratate si nuci

4-6 portii
Timp de preparare: 15 min.
260 calorii, 26 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 catei de usturoi
  • 40 g busuioc proaspat
  • 25 g nuci
  • 100 g rosii deshidratate
  • 1 lingura nuci de pin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare:

Intr-un tocator electric, maruntiti usturoiul, busuiocul proaspat, nucile, rosiile deshidratate, nucile de pin rumenite si adaugati 2 linguri ulei de masline. Adaugati parmezan ras, 4 linguri ulei de masline, 1 lingurita suc de lamaie. Potriviti de sare si piper negru, proaspat macinat. Serviti cu paste. Pastrati in frigider cel mult o saptamana.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei