Pesto cu rosii deshidratate si nuci

4-6 portii
Timp de preparare: 15 min.
260 calorii, 26 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 catei de usturoi
  • 40 g busuioc proaspat
  • 25 g nuci
  • 100 g rosii deshidratate
  • 1 lingura nuci de pin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare:

Intr-un tocator electric, maruntiti usturoiul, busuiocul proaspat, nucile, rosiile deshidratate, nucile de pin rumenite si adaugati 2 linguri ulei de masline. Adaugati parmezan ras, 4 linguri ulei de masline, 1 lingurita suc de lamaie. Potriviti de sare si piper negru, proaspat macinat. Serviti cu paste. Pastrati in frigider cel mult o saptamana.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei