Pepene galben cu jambon afumat, rosii si masline

Pepene galben cu jambon afumat, rosii si masline

PASUL 1 Taie pepenele felii mari si indeparteaza samburii; apoi taie feliile cuburi, de marimea unei inghitituri. Taie feliile de jambon in doua si ruleaza-le in jurul bucatilor de pepene. Taie in doua rosiile-cireasa, cu codite cu tot, si maslinele verzi, fara samburi.

PASUL 2 Infige cate un cub de pepene si o jumatate de rosie pe cateva scobitori, iar pe altele, cate un cub de pepene si cate doua jumatati de masline. Asaza-le pe un platou si serveste-le.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive cu carne