Pepene galben cu jambon afumat, rosii si masline

PASUL 1 Taie pepenele felii mari si indeparteaza samburii; apoi taie feliile cuburi, de marimea unei inghitituri. Taie feliile de jambon in doua si ruleaza-le in jurul bucatilor de pepene. Taie in doua rosiile-cireasa, cu codite cu tot, si maslinele verzi, fara samburi.

PASUL 2 Infige cate un cub de pepene si o jumatate de rosie pe cateva scobitori, iar pe altele, cate un cub de pepene si cate doua jumatati de masline. Asaza-le pe un platou si serveste-le.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive cu carne