Ochiuri cu spanac si ciuperci

Ochiuri cu spanac si ciuperci
1. Incinge cuptorul la 5/190°C. Incinge untul intr-o tigaie incapatoare; adauga ciupercile si caleste-le 8-10 min, pana se rumenesc. Asezoneaza bine.

2. Adauga spanacul in tigaie si caleste-l, amestecand, pana se inmoaie, iar apa s-a evaporat. Adauga vinul si fierbe inca 2 min.

3. Adauga nucsoara, apoi imparte amestecul in 6 forme termorezistente a cate 150 ml, unse cu unt. Toarna cate 1 lingura de smantana peste fiecare, apoi sparge cate un ou.

4. Pune formele intr-o tava mare de copt, apoi toarna apa clocotita in tava, cat sa cuprinda 2 cm din inaltimea formelor. Coace 10-15 min, pana ce albusul oualor e copt, dar galbenusul e inca lichid. Scoate formele din tava, presara ceapa verde si serveste cu paine prajita .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive fara carne