Un mare sfânt este sărbătorit astăzi! Aceasta este rugăciunea pe care să o rosteși pentru a scăpa de vrăji și blesteme

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 2 octombrie pe Sfântul Ciprian, acesta fiind recunoscut pentru puterea sa de a alunga forțele răului și de a dezlega vrăji și blesteme.

Numele Sfântului Ciprian este purtat de mulți români, motiv pentru care astăzi este prilej de sărbătoare în foarte multe familii. Tot astăzi, cei care au probleme și nu reușesc să găsească o rezolvare pentru acestea, se pot ruga Sfântului Ciprian, care va alunga orice lucrare diavolească.

Cine a fost Sfântul Ciprian?

Deși la bază a fost vrăjitor, filosof și slujitorul al zeului pagan Apolo din Antiohia Siriei, Sfântul Ciprian a trăit un moment în care a realizat că nu aceasta este calea pe care trebuie să o urmeze. Mai exact, un tânăr păgân pe nume Aglaid s-a îndrăgostit de o tânără numită Iustina. Pentru că aceasta nu îi împărtășea sentimentele , Aglaid a apelat la vrăjile lui Ciprian, dar care nu au avut efect și asta pentru că Iustina lupta împotriva lor prin rugăciune, post și semnul sfintei cruci. Văzând acestea, Sfântul Ciprian a realizat că drumul pe care se află este unul greșit și a decis să se boteze, luptând din acel moment împotriva farmecelor și vrăjitoriilor.

Rugăciunea care te scapă de vrăji și blesteme

Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție. Tu Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecelui; acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești. Și dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri toată lucrarea satanei, Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume.

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare, sau cu fier, sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă a venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă a venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge, acum, lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l cu toți ai casei lui de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșalele, știute și neștiute, pentru sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci. Amin.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Rugăciunea de la Muntele Athos îndepărtează răul

Rugăciunea Sfintei Cruci te ajută să treci mai ușor peste probleme. Rostește aceste cuvinte astăzi

Rugăciune către Sfânta Ana, ocrotitoarea familiei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate