Spirite înregistrate în timpul unei exorcizări

O echipă de așa-numiți vânători de fantome a fost solicitată să realizeze o exorcizare într-o casă presupusă a fi bântuită, în Washington, SUA. Pe înregistrarea realizată în timpul exorcizării, se aude clar vocea unui spirit care a binevoit să comunice cu unul dintre membrii echipei.

spirite inregistrate in timpul unei exorcizari

Conform www.mirror.co.uk, proprietarul casei, Keith Linder, a solicitat sprijinul echipei de vânători de fantome fiind convins că locuința sa este bântuită de fostul proprietar, un irlandez.

Keith, care achiziționase locuința cu 4 ani în urmă, a povestit că, de-a lungul timpului, a fost martorul unor evenimente paranormale precum deplasarea unor obiecte de mobilier, dispariția inexplicabilă a unor obiecte (două Biblii, o cruce, o statuetă a Fecioarei Maria), zgomote puternice inexplicabile și un tușit puternic de copil.

Aceste evenimente au fost mai mult decât suficiente pentru a-l convinge că nu e singurul care locuiește în acea casă.

Cum a decurs dialogul cu spiritul

Ajunși la fața locului, membrii echipei au încercat să stabilească o comunicare cu spiritele existente în casă. Spirite care, de altfel, s-au arătat a fi foarte cooperante.

Unul din cei doi vânători de fantome a intrat într-un adevărat dialog cu unul dintre spirite, iar răspunsurile acestuia, foarte clare de altfel, au fost înregistrate. Astfel, prima întrebare care i-a fost adresată spiritului a fost dacă în casă se află fantome ale unor irlandezi, iar raspunsul a fost pozitiv.

O a doua întrebare s-a referit la intențiile pe care aceste fantome le au vizavi de actualii proprietari, și anume dacă vor să le facă vreun rău. Răspunsul spiritului a fost negativ.

Înainte de a se opri, vocea' a mai rostit un ultim „alo'. Toată această conversație' poate fi ascultată în materialul video de mai jos.

Tu ce crezi? Spiritele oamenilor decedați există cu adevărat și bântuie casele unde au locuit? Ai fost vreodată martor al vreunui astfel de eveniment paranormal?

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate